Medewerkers

Henk Korfker

Henk Korfker
Huisarts

Sinds 1981 ben ik huisarts in Enkhuizen, solistisch werkend., De laatste 12 jaar is de praktijk een opleidingspraktijk van de Vrije Universiteit te Amsterdam, hetgeen betekent dat huisartsen in opleiding onder mijn supervisie spreekuur doen en visites maken.

Sinds april 2013 is de praktijk gevestigd aan de Molenweg in Enkhuizen samen met 2 andere huisartsen praktijken (HOED). In ons centrum vindt u naast vele andere 1e lijns instanties ook een buitenpoli van het West fries gasthuis.

 

Ik voel me een echte generalist maar mijn speciale aandacht hebben de volgende onderwerpen: oogheelkunde, kleine chirurgie en het bewegings apparaat.

Werkdagen:    maandag t/m donderdag

Elianne Korfker- Duijsens

Elianne Korfker- Duijsens
Praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner heeft als funktie de patienten met chronische ziekten zoals diabetes mellitus, astma/COPD en hart-en vaatziekten te controleren en te begeleiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met het  'stoppen met roken spreekuur'.

De patienten, behorend tot een van de bovengenoemde groepen, worden door de praktijkondersteuner opgeroepen voor het spreekuur. Indien u wilt, kunt voor deze spreekuren ook zelf een afspraak maken.

Verder houdt zij zich ook bezig met reizigersadviezen en vaccinaties

Haar spreekuren zijn op dinsdag en woensdagochtend.

 

Anne Stavenuiter- Singer

Anne Stavenuiter- Singer
Doktersassistente

Alweer enige jaren is Anne assistente binnen onze praktijk. Na de geboorte van haar zoontje is op woensdag en vrijdag gaan werken.

Lizzy de Boer

Lizzy de Boer
Doktersassistente

Lizzy is per 02 februari 2015 begonnen als stagiaire bij ons in de praktijk. Dit is haar laatste stage en na haar diplomering blijft zij bij ons werken.

Maaike Nieuwenhuis gaat namelijke in maart beginnen aan de opleiding tot praktijkondersteuner, om per 2016 Elianne Korfker te mogen vervangen.

Maaike de Jong-Steltenpool

Maaike de Jong-Steltenpool
doktersassistente

Maaike Nieuwenhuis- Stoop

Maaike Nieuwenhuis- Stoop
Praktijkondersteuner

Per maart 2015 start zij de eenjarige opleiding tot praktijkondersteuner en ook als zodanig gaan werken onder begeleiding van Henk en Elianne. In maart 2016 zal zij de volledige taak als praktijkondersteuner overnemen van Elianne.

Lizzy gaat haar vervangen als doktersassistente.

Waarnemend huisarts
Waarnemend huisarts

Er is regelmatig een waarnemend huisarts in de praktijk werkzaam. De assistente kan u altijd vertellen welke arts wanneer aanwezig is.

Marly Appelman

Marly Appelman
huisarts in opleiding

Vanaf 01-09-2017 tot 18-09-2018 is Marly bij ons in opleiding tot huisarts. Zij is bezig met het laatste jaar van haar opleiding. Zij zal consulten en visites doen onder mijn supervisie

Contact

Telefoon 0228 312997
 

Korfker

Molenweg 9a
1601 SR Enkhuizen
Telefoon:
0228 312997
Routebeschrijving >